Možnosti využitia bioplynu a potenciál jeho získavania na Slovensku - Geciová, Eva
Jednou z možností ako docieliť, aby bolo Slovensko menej závislé na dovoze fosílnych palív, je produkcia bioplynu z domácej biomasy. Príspevok je zameraný na zistenie potenciálu získavania bioplynu z rastlinnej a živočíšnej biomasy v podmienkach Slovenskej republiky pre energetické účely.