Zodpovedné podnikanie a firemná filantropia - aktuálne trendy na Slovensku - Rolková, Monika
Príklady zodpovedných podnikateľov z minulosti. Definície zodpovedného podnikania. Charakteristika zodpovedného podnikania. Príklady zodpovedného podnikania na Slovensku.