Trendy v podnikání v oblasti kultury - Müllerová, Jana
Význam kultúry. Charakteristika kultúrnej organizácie. Podnikanie v kultúrnych a kreatívnych priemysloch. Špecifiká typické pre tento segment podnikov. Postavenie kultúry v ekonomike Českej republiky. Špecifiká strategického manažmentu kultúrnych organizácií. Špecifiká umeleckých manažérov.