Fond rozvoje vysokých škol a rozvojové programy v české vyskoškolské politice - Kohoutek, Jan
Implementácia a nástroje verejnej politky fondu rozvoja vysokých škôl v Českej republike. Rozvojové programy českej vysokoškolskej politiky a koncepcia decentralizovaných a centralizovaných projektov.