Vliv vzdělání a rodinného zázemí na odchod dětí z domova rodičů - Hündlová, Lucie
Analýza sledovania odchodu detí z domu rodičov v troch vybraných krajinách strednej Európy. Časové udalosti a závislosti na vybraných faktoroch. Porovnanie výsledkov a zistenie, ktoré premenné majú najväčší vplyv na sledovanú udalosť.