Finančná pomoc študentom vysokých škôl v SR prostredníctvom pôžičiek - Ondrušeková, Ivana
Hlavné zdroje financovania verejných vysokých škôl v SR. Zákon č. 363/2007, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 131/2002. Z. z. o vysokých školách. Formy a dostupnosť finančnej pomoci študentom vysokých škôl. Porovnanie študentských pôžičiek v SR s pôžičkami zo študentského pôžičkového fondu.