Vplyv krízy na marketingový manažment - Dzurová, Mária
Globálna kríza zasiahla všetky krajiny, odvetvia hospodárstva, premietla sa v zmene spotrebiteľského správania, v poklese spotrebiteľského dopytu. Napriek boju o prežitie niektoré firmy našli v kríze zdroj konkurenčnej výhody.