Sexuální a genderové obtěžování jako projev pedagogické ne-profesionality - Smetáčková, Irena
Štandardy a požiadavky na pedagogickú pripravenosť vysokoškolských pedagógov. Hranice inštitucionálnych vzťahov. Genderové perspektívy a sexuálne motivované obťažovanie. Výsledky dvoch českých výskumov tohoto fenoménu v školskom prostredí v ČR.