Pochopenie správania spotrebiteľa ako východisko výberu marketingovej stratégie - Hrdličková, Veronika
Marketingová stratégia v maloobchode a jednotlivé prvky maloobchodného marketingového mixu. Nákupné správanie sa spotrebiteľa v prostredí maloobchodu. Najvýznamnejšie faktory, ktoré značne ovplyvňujú nákupný rozhodovací proces spotrebiteľa.