Teaching basic concepts of object-oriented programming - Kanáliková, Alžbeta, 1969-
JAVA - v súčasnosti najviac používaný programovací jazyk. BlueJ, ako výsledok spolupráce austrálskej a americkej univerzity, vyvinutý pre študentov začiatočníkov v programovaní. Definície pojmov, metód, polymorfizmu. Praktické príklady.