Sponzoring v podmienkach EÚ - Lipianska, Júlia
Sponzoring – nástroj podlinkovej komunikácie. Sponzoring a nástroje komunikačného mixu. Integrácia sponzoringu do komunikačného mixu. Napriek tomu, že naň ešte stále nie sú vynakladané prostriedky na úrovni výdavkov ako na ostatné marketingové nástroje, bezpochyby môže byť označený za nástroj s vysokou mierou rastu.