Účetnictví a jeho vztahy k ekonomické kontrole - Schiffer, Vladimír
Účtovníctvo ako nástroj aj ako predmet kontroly. Kontrola správnosti a organizácie účtovníctva danej účtovnej jednotky. Postup a metódy kontrolóra pri kontrole účtovníctva v preverovanej účtovnej jednotke.