Business Strategy in Explicit Description as an Illustration of Companies' Behaviors - Slávik, Štefan, 1955-
Správanie spoločnosti, parametre, podniková stratégia. Dáta a metódy prieskumu. Výsledky prieskumu. Diskusia. Hodnotenie malých a stredných podnikov a porovnanie s celou skupinou podnikov.