Výše zahraničního stravného a pobyt v zahraničí - Salačová, Marie
Vznik a právo zamestnanca na náhradu cestovných nákladov v cudzej mene a doba prechodu štátnej hranice ČR, ktorú oznámi zamestnanec zamestnávateľovi. Ustanovenie zákona č. 262/2006 Sb., zákonník práce ČR.