Chystané změny v cestovních náhradách od roku 2012 - Pfeilerová, Jaroslava
Pripravované zmeny a plánovaná právna úprava zákonníka práce ČR v oblasti cestovných náhrad od 1. 1. 2012. Účinnosť novely zákona č. 262/2006 Sb., Zákonníka práce Českej republiky.