Osvobození od daně z přidané hodnoty při dovozu zboží - § 71 zákona o DPH od 1. 4. 2011 - Kuneš, Zdeněk
Implementácia Smernice Rady 2009/132/ES do zákona o DPH v ČR, ktorá vymedzuje oblasť oslobodenia niektorých druhov tovarov od dane z pridanej hodnoty. Nariadenie Rady č. 1186/2009, ktorá určuje tovary oslobodené od cla.