Vyšší náhrady za poškozené zdraví - Jouza, Ladislav
Zdravotné dôsledky pracovných úrazov a právna úprava valorizácie náhrady za stratu príjmu podľa českého Zákonníka práce. Priemerná mzda pred vznikom škody a výška náhrady. Mimo pracovné úrazy a náhrada škody. Príklady z ČR.