Nejdůležitejší změny v poskytování náhrad cestovních výdajů platné od 1. 1. 2012 - Salačová, Marie
Rozsiahla novela zákona č. 262/2006 Sb., Zákonníka práce ČR, ktorý prináša zmeny a úpravy pre poskytovanie náhrad cestovných nákladov zamestnancom pri zahraničných i tuzemských pracovných cestách.