Průměrná mzda a další změny ve zdravotním pojištění od 1. ledna 2012 - Daněk, Antonín
Zmeny v súvislosti s platením zdravotného poistenia v nadväznosti na výšku príjmu, ktorým sa účasť na tomto poistení zakladá. Dohody o pracovnej činnosti a dohody o vykonaní práce. Zmeny vo vymeriavacom základe. Priemerná a minimálna mzda v ČR.