Analýza plytvania v logistickom procese - Hrtúsová, Džamila, 1969-
Možné zdroje a oblasti plytvania v logistike sú zásoby, preprava, priestory a zariadenia, čas, obaly, administratíva a vedomosti. Znižovanie nákladov a zvyšovanie kvality zákazníckeho servisu sú kľúčovými úlohami logistického manažmentu v súčasnom tvrdom konkurenčnom prostredí. Sedem smrteľných plytvaní v logistike podľa Toyoty. Eliminácia plytvania prostredníctvom prístupu Kaizen.