Trends and segmentation criteria in the EU market - Rubaninská, Kamila
Dôležitosť marketingu pre spoločnosti vstupujúce na trh Európskej Únie. Celkový rámec európskeho marketingu. Mnohé trendy ovplyvňujú trhy spotrebiteľov. Definícia charakteru meniaceho sa spotrebiteľa tohto trhu v súčastnosti. Segmentačné kritériá a možnosti spoločností na danom trhu. Praktický návod pozicioningu pre firmy vstupujúce na trh Európskej Únie.