Recenzný posudok na vedecký monografický zborník ... - Kita, Jaroslav
Recenzný posudok na vedecký monografický zborník kolektívu autorov pod vedením prof. Ing. Viery Čihovskej, PhD. - Euromarketing - podnikateľská koncepcia pre spoločný trh EÚ. Stručné hodnotenie jednotlivých príspevkov.