Líder v kontexte politického marketingu - Čemez, Alexander
Líder, jeho funkcie a rola v politickom marketingu. Typy politických lídrov a špecifické schopnosti, ktoré sa uplatňujú na vytvorenie politického programu (kognitívne schopnosti) a odkomunikovanie programu (komunikačné schopnosti).