Balanced Scorecard v neziskové organizaci - Zahradníčková, Lenka
Charakteristika metódy BSC - Balanced Scorecard. Kroky pre implementáciu metódy BSC. Strategická mapa podnikateľského subjektu. Balanced Scorecard v neziskovej organizácii. Komplexné meranie výkonnosti v neziskovej študentskej organizácii AIESEC.