Vplyv hospodárskej krízy na úroveň odvetví strojárstva Slovenskej republiky v období 2008-2010 - Hudák, Igor, 1985-
Profil divízií strojárstva v období 2008-2009. Základné údaje o strojárstve v tomto období. Prehľad produkcie, pridanej hodnoty a investícií v jednotlivých kategóriách strojárstva v tomto období. Kvalitatívna úroveň strojárstva.