Projekt "Genderová problematika v praxi (komparace vyspělých tržních ekonomik a ČR)" - Štichhauerová, Eva
Projekt Ekonomickej fakulty Technickej univerzity v Liberci. Päť cieľov projektu. Výstupy projektu. Rodová nerovnosť v Európskej únii. Genderová problematika vybraných krajín v praxi. Kanada - pokroková krajina z pohľadu uvedenej problematiky. Genderová problematika v Českej republike.