Spokojenost a loajalita zákazníků - Valešová, Vladislava
Nákupné rozhodovanie. Priebeh nákupného správania spotrebiteľa. Spokojnosť a lojálnosť zákazníka. Meranie spokojnosti. Metódy merania spokojnosti zákazníka: metóda "iba spokojnosť", diferenčná analýza, model dôležitosť - spokojnosť, multiplikatívny prístup.