Rodina - budúcnosť pre verejnoprávne médiá - Hrušková, Eva
Súčasnosť, budúcnosť, úlohy a funkcie verejnoprávnych médií. Reálne a funkčné reflektovanie na požiadavky doby. Fungovanie verejnoprávneho systému v 21. storočí v súlade s požiadavkami spoločnosti, predovšetkým rodiny.