Vzdělávání a rozvoj manažerů - Skopal, Lukáš
Osobnosť manažéra. Koncepcia schopností manažéra. Zručnosti manažéra. Koncepcia úspechu a neúspechu. Faktory motivácie, ktoré sa vyskytujú u úspešných manažérov. Rozvoj manažérov.