Střet zájmů - Bušina, Filip
Definícia stretu (konfliktu) záujmov. Konflikt záujmov a korupcia. Protikorupčná politika v oblasti stretu záujmov a jej nástroje. Stret záujmov v právnom poriadku Českej republiky. Príklady zákona o konflikte záujmov zo zahraničia (Francúzsko, Nemecko, Veľká Británia).