Nové formy marketingovej komunikácie v kontexte starnutia populácie v Slovenskej republike - Koprla, Miroslav
Trendy vývoja uplatnenia vybraných foriem marketingovej komunikácie so zreteľom na starnutie populácie. Analýza demografického vývoja populácie v Slovenskej republike z pohľadu možného smerovania uplatnenia nových foriem marketingovej komunikácie.