Využitie QR kódov v mobilnej marketingovej komunikácii - Mruškovičová, Ina
Mobilná marketingová komunikácia a výhody mobilného marketingu. Využívanie kódov v marketingu pre získavanie spätnej väzby z rôznych marketingových aktivít. Postupnosť krokov pri pracovaní s QR kódom.