Špecifické prejavy písomnej komunikácie v diplomatickej praxi - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Komunikácia je základnou metódou realizácie kontaktov využívanou v diplomatickej praxi. Cieľom príspevku je zvýrazniť také prejavy a prístupy v písomnej komunikácii v diplomatickej praxi, ktoré sa všeobecne považujú za jedinečné práve v tomto relatívne obmedzenom profesijnom prostredí. Autorka sa zameriava najmä na prejavy písomnej internej diplomatickej korešpondencie.