Teória dvojstupňového toku komunikácie - od vzniku po súčasnosť - Prohászková, Viktória
Počiatky masmediálneho procesu mediálnej komunikácie. Teórie a modely komunikácie. Dvojstupňový tok komunikácie a súčasná aplikácia v praxi. Word-of-mouth marketing založený na orálnom šírení posolstva a následným ovplyvňovaním cieľových recipientov.