Corporate Identity Implementation in Business Entities in Slovakia - Zorkóciová, Otília, 1954-
Revolučné zmeny v riadení podnikov v posledných rokoch 20-teho storočia. Význam podnikovej kultúry a podnikovej identity (corporate identity-CI). Implementácia CI v podmienkach slovenského podnikateľského prostredia od roku 1989. Analýza implementácie CI v podmienkach slovenského podnikateľského prostredia. Výsledky prieskumu a diskusia.