Event marketing a jeho využitie v oblasti kultúrnych produktov - Režnáková, Eva
Event marketing predstavuje účinný nástroj na budovanie imidžu alebo podporu budovania značky. Využitie a členenie event marketingu. Komunikačný nástroj, ktorý je možné uplatniť aj v oblasti umenia a galérií. Prípadová štúdia - využitie event marketingu v oblasti kultúry.