Corporate identity v retail marketingu - Rudašová, Michaela
Problematika uplatnenia firemnej identity v maloobchodnej sfére, vo veľkých podnikoch a organizáciách. Firemná filozofia, kultúra, komunikácia a firemný dizajn efektívne dopomáhajú k budovaniu pozitívneho imidžu v očiach verejnosti.