XML webové služby v úlohe servisných informačných bankových služieb - Košťál, Igor, 1962-
V príspevku sú krátko popísané .NET XML webové služby. Stručne sa popisuje aj zoskupenie otvorených štandardov webových služieb XML, pretože sú na nich založené ASP.NET webové služby, vytvorenie vzorky ASP.NET XML, webové služby, ktoré ponúka klientom služby bankových informačných služieb a vytváranie vzorky HTML klienta tohto webu servisu. V závere príspevku sú kompletné výpisy s komentármi zdrojových súborov vzorky ASP.NET XML webové služby a vzorka HTML klienta.