Alokácia verejných výdavkov - Šabíková, Ingrid
Teoretické východiská analýzy verejných výdavkov. Účtovné aspekty analýzy verejných výdavkov. Členenie verejnej správy z pohľadu vykazovania transferov. Súhrnná účtovná závierka verejnej správy. Alokácia verejných výdavkov. Podstata finančného riadenia v oblasti hospodárenia s verejnými zdrojmi. Vplyv finančnej pomoci Európskej únie na verejné výdavky členských štátov. Národný strategický referenčný rámec SR pre roky 2007-2013. Štruktúra finančných zdrojov podľa cieľov kohéznej politiky EÚ v SR. Východisko alokácie výdavkov financovaných z prostriedkov finančnej pomoci EÚ - projekty.