Význam klastrov pre zvýšenie konkurencieschopnosti regiónu - Štefančiková, Kristína
Problematika združovania podnikateľských aktivít a konkurencieschopnosť regiónov. Kooperácia podnikateľských subjektov a využívanie znalostného potenciálu vzdelávacích inštitúcií v klastroch na dosiahnutie tohto cieľa.