Využitie experimentálnej ekonómie pri skúmaní daňovej incidencie - Kováč, Urban
Význam experimentálnej ekonómie. Experimentálne skúmanie daňovej incidencie. Teória daňovej incidencie. Rozdelenie daňového bremena na kupujúceho a predávajúceho. Daňová elasticita pri neelastickom dopyte a elastickej ponuke. Daňová elasticita pri neelastickej ponuke a elastickom dopyte. Daňová incidencia pri nulovej elasticite dopytu a ponuky. Experimentálny dizajn na skúmanie daňovej incidencie.