Dobrovoľné prispievanie do verejných fondov. Experiment v oblasti ochoty prispievať na verejné statky - Péliová, Jana, 1976-
Experiment, ktorého účastníkmi boli študenti bakalárskeho stupňa z Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave a zahraniční študenti v rámci programu Erasmus. Popis experimnetu, ktorý pozostával z desiatich kôl. Výsledky experimentu.