Využitie marketingovej komunikácie v interakcii univerzít a podnikov - Vadkertiová, Andrea
Úlohy a prvky marketingovej komunikácie v procese spolupráce podnikového a univerzitného prostredia. Možnosti zlepšovania vzájomnej spolupráce podnikov s univerzitami.