Black hat SEO - Janček, Ľubomír
Search engine optimization (SEO) alebo optimalizáciu stránky pre internetové vyhľadávače možno charakterizovať ako proces zvyšovania viditeľnosti webových stránok vo výsledkoch neplateného vyhľadávania. Techniky SEO možno rozdeliť na povolené white a zakázané black hat techniky. Cieľom príspevku je popísať práve tieto black hat techniky a bližšie sa pozrieť aj na morálne hľadisko ich používania.