Poznámky k reáliám Slovenskej republiky - politické strany a hnutia - Liďák, Ján
Formovanie straníckeho systému v československých podmienkach. Vedúca úloha Komunistickej strany Československa do novembra 1989. Politické sily v Českej republike po roku 1989. Pluralitná politická štruktúra v Slovenskej republike od roku 1990. Stret ľavice a pravice vo voľbách v roku 2006. Výsledky volieb a rozloženie politických síl v r. 2010.