Hospodárska politika orientovaná na dlhodobý ekonomický rast - Buday, Jozef
Vývoj svetového HDP, ekonomický rast a hospodárska politika. Dlhodobý ekonomický rast. Tempo rastu svetového HDP a HDP vybraných krajín. Inovácie ako dlhodobé determinanty ekonomického rastu. Zhodnotenie svetového reálneho HDP 1950-2008.