Novely daňových predpisov prehľad zmien ku koncu roka 2011 a v roku 2012 - Matayová, Janka
Prehľad novelizovaných daňových zákonov v roku 2011. Daň z príjmov. Daň z pridanej hodnoty. Daň z motorových vozidiel, daň z nehnuteľností a ostatné miestne dane. Elektronické registračné pokladnice. Správa daní a poplatkov. Spôsob označovania platby dane. Orgány štátnej správy v oblasti daní, poplatkov a colníctva.