Prístupy k stanoveniu optimálnej kapitálovej štruktúry - Beslerová, Stela
Model MM ako jeden z najvýznamnejších prístupov ku kapitálovej štruktúre. Optimálna kapitálová štruktúra - výsledok výskumov autorov Binsbergena, Grahama a Yanga. Odhad nákladov a prínosov dlhu. Daňové výhody dlhu. Náklady dlhu. Výpočet nákladov dlhu. Optimálna výška dlhu.