Alternative Measures of Environmental Technology Structure in DEA: An Application - Sahoo, Biresh K.
Analýza DEA, rôzne environmentálne DEA modely, environmentálne technológie, ekologická (environmentálna) efektívnosť (EE). Metodológia DEA pre hodnotenie ekologickej efektívnosti (EE). Ilustračná empirická aplikácia.