Szűk keretek között - Dudáš, Tomáš, 1976-
Kríza v eurozóne. Kríza v slovenskej vláde a predčasné voľby. Možné víťazstvo politickej strany Smer, ktorá je na prvej pozícii podľa prieskumov verejnej mienky. Vážna hospodárskopolitická situácia. Rok 2012 pre Európu - rok neistoty.